петак, 21. децембар 2012.

Jelena Karleuša i Jelena Bačić Alimpić su se posle deset godina tišine progovorile i to pred TV kamerama.

Jelena Karleuša i Jelena Bačić Alimpić su se posle deset godina tišine progovorile i to pred TV kamerama.
EXTRA // Pomirenje pred kamerama: Karleušina ispovest kod Jelene Bačić Alimpić!

Pomirenje pred kamerama!
U specijalnoj prednovogodišnjoj emisiji "Dobro veče Srbijo", autorka iste Jelena Bačić Alimpić nakon deset godina pomiriće se ispred TV kamera sa svojom gošćomJelenom Karleušom Tošić. Došlo je vreme da kao dve odrasle, vaspitane i ostvarene žene porazgovaraju. I sa tim su se obe složile.
Jelena Karleuša i Jelena Bačić su konstatovale da je u pitanju bio običan nesporazum. Kako je voditeljka izjavila, ona ne želi da u Novu godinu uđe sa starim konfliktima, a Jelena Karleuša kaže da joj je žao što su toliko čekale.
Pop zvezda tvrdi da ju je majčinstvo smekšalo te da je naučila da ne zatvara nijedna vrata - “Ljudi greše ali se i menjanju”, istakla je Jelena.
U ovoj emisiji pevačica će sebe predstaviti onakvom kakva zapravo jeste, a ne kakvom je predstavljaju mediji, no ipak neće biti slatkorečiva te će se povremeno desiti i varnice između dve sagovornice, kao i pretnje za tužbom!
Jelena će objasniti da je svesna da priča o njoj kao miroljubivoj i stabilnoj nikada ne bi prodavala novine. Ona zna šta treba da radi kako bi opstala pa sebe naziva doktorom filozofije u šou biznisu. JK će govoriti o svom odnosu sa velikim brojem fanova na društvenim mrežama, ali i o preko 50 podignutih tužbi u poslednjih nekoliko meseci. Tužila je veliki broj svojih koleginica, štampanih medija ali i voditelja.
- Tužila sam gotovo sve štampane medije, izuzev Zova, Hello-a I Story-ja - kaže Jelena. A suđenje koje joj je najteže palo, a pritom ga nije ona pokrenula, svakako je tužba Svetlane Cece Ražnatović.
Šta je o svojoj koleginci rekla Jelene Karleuša, sa kim je povezuju na estradi i šta misli o čaršijskim pričama pogledajte u prednovogodišnjem izdanju “Dobro veče Srbijo” - nedelja 30.12.2012. u 18:15h.

Нема коментара:

Постави коментар