понедељак, 10. децембар 2012.

Nastup kandidata Zorana Stanića rasplakao je članicu žirija, koja inače važi za izuzetno strogu i "ledenu", Aleksandru Radović.

PGS // Kažu da je ledena kraljica: Aleksandra Radović se rasplakala pred kamerama!


Rasplakala se!
U subotu veče kandidati muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" predstavili su se pesmama koje su posvetili svojim najmilijima, a nastup Zorana Stanića koji je otpevao žensku pesmu "Gde Dunav Ljubi Nebo" Josipe Lisac rasplakao je članicu žirija Aleksandru Radović, koja inače važi za izuzetno "hladnu osobu".
Naime, Zoran je pesmu posvetio majci koju mnogo voli, ali je ona odsutna već mesecima što njegove emocije čini samo jačim. Međutim, u jednom momentu je ona izašla na scenu, što je i ganulo Aleksandru.
-Ovo je bio jako emotivan momenat za sve nas. Mislim da je tvoja mama ponosna na tebe. Nama trebaju takvi momci, fini, kulturni! Oduševljena sam što si izabrao žensku pesmu, i doneo je na svoj način. Emocije su sada pojačane i zaista ništa ne mogu da prokomentarišem - rekla je Aleksandra.
Mare je bio umeren kada je komentarisanje u pitanju, dok jeVlado rekao da su s ovim maminim izlaskom promašili emisiju, aludirajući na emisiju "Sve za ljubav".

Нема коментара:

Постави коментар