четвртак, 6. децембар 2012.

Seka Aleksic zarazena "JK" virusom!

Balkanska Pop Diva Jelena Karleusa ovih dana vredno radi u studiju gde se pripremaju sve pesme koje ce izvesti zajedno za svojom plesnom grupom u jednom Novogodisnjem Show-u koji ce po najavama medija biti pravi spektakl. Jelena je intrigantna licnost i uvek ostavlja bez daha,zena koja uvek zadaje domaci zadatak ostalim kolegama sa estrade. 
Da kolegenice iz javnog sveta kopiraju njen nacin oblacenja i njen stil dokazala je vise puta folk pevacica Seka Aleksic koja je na pocetku svoje karijere pricala o tome kako joj je Jelena veliki uzor a danas govori sve lose. Da li je to sto je kopira istina,licemerje ili nesto trece, zakljucite sami po slikama. (Slike kopirane sa facebook strane "Dokaz da SVI kopiraju Kraljicu Jelenu Karleusu"

3 коментара:

  1. ko god da je vreme iz svog zivoa posvetio ovim dvema, a narocito trazenju slika na kojima su slicno obucene je do bola bednadezna licnost. Ne volim onu Zuhrijanu ili kako vec, ali mislim da je uspeh sto je bar pokusala neki drugi stil osim solarnog dekoltea (sise na sunce), pa makar i ovako...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaka cast na tekstu. Ne omalovazavam vec stvarno sazaljevam sve osobe sa hendikepom . A osoba koja ovo podrzava i koja je ovo pisala sigurno boluje od istog.

      Избриши